top of page

Tusmo Association 

Mentor 2022

I den 06.november 2022 avsluttet vi årets mentorutdanning med høytidelig og hyggelig avslutning. Gjennom 4 helga samlinger ble flere ungdommer med flerkulturell bakgrunn utrustet til å forstå dagens utfordringer og utvikle seg selv uansett hvor sore utfordringer er. Ungdommene fikk tilegnet seg ny kunnskap og ferdigheter som er viktig for å være en integrert del av samfunnet.

IMG_1631_edited.jpg

Fenomen forståelse om trauma, vold, emosjonelle prosesser samt betydning av transnasjonal tilværelse ble tatt opp av kompetente eksperter med erfaringer og ferdigheter til å motivere og inspirere. Det er gledelig å kunne se effekten av opplegget på nært hold. Ungdommene ble kjent med hverandre og fikk etablert nettverk med hverandre.

Dette viktige arbeidet ble gjennomført i samarbeid med vår dyktige samarbeidspartnere, RVTS-Vest, med Elisabeth Harnes og Geir Olsen i spissen. Deres kompetanse er høyt verdsatt og dere inspirerer hver gang. Vi setter stor pris på dette samarbeidet. 

Tusen hjertelig takk til deltakere og arrangørene. Gleder oss til nettverksamling om ett år.

Mentor - utdanningen 2022

SITAT FRA DELTAKERE

Jeg har fått mer kunnskap, fått ord på ting og fått en bedre forståelse på de ulike utfordringene vi har og hva jeg kan gjøre for å inkludere, forstå og skape dialog i ulike settinger "

 --  Deltaker 1

Har vært veldig lærerikt for meg. Jeg kan nå sette ord på følelsene mine og ikke minst hjelpe andre til å gjøre det samme. Utdanning har lært meg at det er flere ressurser man kan bruke og har fått med meg ulike syn av et problem fra deltagerne, som har hjulpet meg å forstå mer hvordan det er for enkelte individer i ulike kulturer. "

 --  Deltaker 2

bottom of page